Egyedi displayek

- csak a képzeleted szabhat határokat -

A displayekkel főleg áruházakban, boltokban, eladóterekben találkozhatsz egyedi bemutató valamint tároló és kínáló eszközként. A displayek egyedire szabhatóak, így hatásos figyelemfelkeltő és dekorációs eleme lehet üzletednek. Rakd a polcoktól távolabb és alkoss belőle egy önálló szigetet, ezzel kiemelve az adott promóciós terméked.

Miért kiváló választás a display?

Látványosak, könnyen igazodik a cég, vagy az adott termék arculatához, mivel kért formára szabhatóak, így garantáltan vonzzák a tekintetet.

A displayek másik előnye, hogy mobilisak. Könnyű szerkezettel rendelkeznek, így mozgatásuk, cseréjük rendkívül egyszerű.

 

Display kivitelezése

A gyártást mindig a tervezés előzi meg. Hozott terv alapján is készítünk displayeket, illetve mi is vállaljuk a tervezést.

A displayeket többféle anyagból készítjük a designt, funkciót, terhelhetőséget, egyediséget szem előtt tartva. A különböző megoldások, különböző anyagokat kívánnak. A displayeket készítjük műanyagból, fából, plexiből. Az igazán feltűnő és elegáns megjelenéshez magas minőségű LED világítást alkalmazunk.

Kérheted őket akár polcos, rekeszes rendszerben vagy kínáló pultként.

Nincsen még céges logód, grafikád? Vagy a mostanit lecserélnéd? Segítünk!