Szolgáltatások

briga-acrodanceved1-1024x369

Ruházat felirattal – az egység reklámeszköze

Ruházat feliratozáshoz, emblémázáshoz az alábbi termékek közül tudsz választani: kattints ide

Hogy miért válaszd a ruházat feliratozást?

 • Mert önreklámot jelent plusz költség nélkül – munkatársaid maguk a reklámhordozók
 • Az egységes megjelenés bizalmat kelt
 • Azokat a cégeket, akiknek a dolgozóit logózott ruhában látják, a mai napig megbízhatóbb, komolyabb vállalkozásnak tartják.

Ajánljuk:

 • Cégeknek
 • Sport csapatoknak
 • Egyesületeknek, kluboknak
 • Iskoláknak
 • Rendezvényre

A reklámtermékeket különböző technológiával lehet feliratozni, dekorálni. Ennek kiválasztása függ a terméktől, a mennyiségtől, és a kívánt felirattól. A Varga Dekornál természetesen segítünk a választásban, tanácsot adunk a megfelelő reklámeszközök elkészítéséhez.

Transzfernyomás

Megfelelő anyag használattal rendkívül feltűnő és tartós megjelenést érhetünk el. A mosási útmutató betartásával a gyártó 300 mosási garanciát vállal. Minimum mennyiség 10 db.

Nyomtatott fólia: sok színű logóknál alkalmazzuk

Flex fólia: rugalmas anyag, gyönyörű színekben színválaszték link

Flock fólia: puha, bársony feliratok, melyek kiemelkednek a ruha anyagából, ezzel egy különleges, igényes megjelenést biztosítanak színválaszték.

Ajánljuk:

 • Kis és nagy darabszám esetén (10 db-tól ajánlott)
 • Szinte bármilyen ruházatra alkalmazható
 • Ha karakteres, feltűnő színeket szeretnénk elérni

Szitázás

Szitázás során a festéket közvetlenül az anyagra visszük fel egy úgynevezett szitaszerszám segítségével, melyet a száradás, illetve a hőrögzítés követ. Egy szerszámmal egy színt, egy grafikát, egy méretet lehet felvinni.

Ajánljuk:

 • Nagyobb mennyiségnél, mivel ez esetben a szitázás a legolcsóbb eljárás, minimum 35-40 db termék esetén.
 • Rendkívül tartós megoldást jelent.
 • Az első nyomatok elkészítéséhez szükséges szerszámot minimum egy évig megőrizzük, így az egyszeri költséget jelent. A második rendeléstől csak a nyomat árával kell számolni, tehát költséghatékony megoldást jelent.

Nem ajánljuk:

 • Sokszínű logónál
 • Sapkáknál – a szerszám csak sík felületen használható
 • Egyes kabátoknál

kemping-pannon1ved-1024x369

Mosási útmutató

mosasi-utmutato-varga-dekor1

 

A feliratozott ruhákat kifordítva mosd, vasald, a ruha címkéjén található hőfokot mindig tartsd be! Hasonló anyagú ruhákkal rakd a mosógépbe, durva vászonnal, vagy munkaruhával lehetőleg ne mosd együtt.

Alacsony hőfok (30-40 °C) Szín-, és anyagtartós ruhák  Környezetvédelem  = Mindenki elégedett 

Kérj ajánlatot itt! Az ajánlathoz kérjük írd meg a termék nevét, darabszámot. Ha van kész felirat, vagy logó, kérjük csatold az ajánlatkéréshez.

Logó tervezés Varga Dekor

Logó készítés

Miért minket válassz?

Miután alaposan átbeszéltük, hogy milyen logóra vágysz, mik az elképzeléseid, mi a célod a logóval, készítünk számodra egy árajánlatot. Az ajánlat egy árat tartalmaz, a módosításokért, változatokért nem számítunk fel felárat, csupán az a célunk, hogy a végleges logó az elképzelésednek megfeleljen. Mivel nálunk kivitelezés is folyik, tudjuk, hogy egy grafikának használhatónak kell lennie, kis méretben, (pl. póló és egyéb reklámtárgyak), illetve akár több méteres felületeken (pl. ponyva, reklámtábla) is. A Varga Dekornál logókat ezen szempontok figyelembe vételével tervezzük meg.

Vektorizálás, átrajzolás

Van már logód, azonban kicsi a felbontása és kép formátumú, azaz nem nagyítható, mert „szétesik”? Az ilyen típusú logókat szívesen vektorizáljuk és a megfelelő formátumokban átadjuk, hogy megfelelően használhasd dekorációs célokra.

Reklámfelületek tervezése

Professzionális, minőségi nyomtatás, ponyvakészítés, címke- és matricagyártás, tábla- plakát- és poszter nyomtatás, szórólap készítés kedvező áron a Varga Dekornál! Vállaljuk a felsorolt reklámeszközök szerkesztését, tervezését.

Címer tervezés

Vállaljuk települések, családok címerének tervezését, címertábla elkészítését a Varga Dekornál.

Kérj ajánlatot itt. Ajánlatkérésedben kérjük írd meg a választott termék nevét, az elképzelésedet, illetve ha van bármilyen logó, skicc, rajz, ami segíthet, kérjük csatold ezeket is.

tervezes-varga-dekor-1024x369ved

Mi az a flokkolás? Exkluzív megoldás a Varga Dekornál!

Bársonyos tapintás, plasztikus megjelenés, különleges hatás, számos dekorációs felhasználási terület, Varga Dekor minőségben.

Találkozhatsz vele a hétköznapokban is: pl. autók belsejében, szemüvegtokokban, ékszertartó dobozokban.

A flokkolás egy széles körben hasznosítható eljárás, amely számos iparágban alkalmazható, az autóipartól az exkluzív csomagolásokig.

flokkolas-varga-dekorved-1024x415

A flokkolás előnyei

A flokkolás egyik legnagyobb előnye, hogy számos anyagra felvihető dekoráció: pl. műanyag, fém, fa, textil vagy üvegszálas felületekre, ebből fakadóan bármilyen formára alkalmazható az eljárás, hiszen apró flokk szálak alkotnak összefüggő felületet.

A flokkolás rendkívül tartós megoldás reklámeszközökhöz, mivel kezdetben ipari felhasználásra lett kifejlesztve.

Az ipari felhasználáson kívül találkozhatunk flokkolással a csomagolóiparban, textiliparban és játékiparban. Az ilyen eljárással készült dekoráció a termékeknek exkluzív megjelenést kölcsönöz.

Emellett -a látszat ellenére- könnyen tisztítható felület: elég, ha kefés fejű porszívóval, ruhatisztító hengerrel átfutunk rajta.

A flokkolást használják úgynevezett akusztikus szigeteléshez is: pl. hangfalak bevonásához.

Hőszigetelő tulajdonságot is kölcsönöz az adott felületnek, az autók flokkolt belső részei nem szívják magukba a meleget, mint a normál műanyag részek.

Fontos megemlíteni, hogy a flokkolás költséghatékony megoldás, akár egy sérült műszerfal vagy gépjármű tetőkárpit is esztétikusan helyreállítható vele.

Műszerfal flokkolás

flokkolas-varga-dekorved-02-1024x415

A műszerfal flokkolásának is számos előnye van. A műszerfal így nem tükröződik vissza a szélvédőben, ez a rallysok választásának fő oka. Flokkolással a sérült, repedt alkatrészek költséghatékonyan felújíthatóak.

A flokkolt műanyag alkatrészek nem zörögnek, így komfortos és esztétikus autóbelsőt alakíthatunk ki, akár teljesen személyre szabva.

Ipari flokkolás

A flokkolás számos iparágban hasznosítható: csomagoló-, nyomda-, és textiliparban egyaránt.

Megakadályozza a súrlódást, csúszást helyes felület párosítással.

 • Szállítószalagok: az alkatrészek a helyükön maradnak,
 • Szállítóelemek: az alkatrészek nem sérülnek a puha felületnek köszönhetően.

Exkluzív felhasználás

A flokkolás puha tapintásúvá, bársonyossá, esztétikussá varázsolja a bevont felületeket.

Különleges csomagolással növelheted márkád megítélését, terméked értékét.

Néhány példa:

 • Ékszertartók, kínáló tálcák
 • Vállfák
 • Különböző tároló dobozok
 • Különleges, figyelemfelkeltő könyvborítók, italcímkék
 • Terepasztal

Teljes körű, időtálló Roll-up, X-Banner szolgáltatás

A reklámeszközök nagy segítséget nyújtanak céged, termékeid népszerűsítéséhez, márkaépítéshez. Egy jól kigondolt céges arculaton alapuló reklámeszköz rengeteget segíthet a márkaismertség növelésében, és a pozitív márkaasszociációk kialakításában.

A roll-up időtálló megoldás, hiszen maga a szerkezet állandó, viszont a roll-up film, tehát maga a grafika cserélhető, így a roll-up szerkezet csak egyszeri költséget jelent. A már nem aktuális vagy tönkrement nyomatot kérésre kivesszük, és az újra cseréljük.

A X-Banner nyomat cserélhető, maga a szerkezet állandó, egyszeri költséget jelent! A már nem aktuális vagy tönkrement nyomatot kérésre kivesszük, és azt újra cseréljük.

homokfujas-varga-dekor

Elegáns megjelenés – homokfújt céges ajándékok

Ha igazán egyedi és exkluzív megjelenést és dekorációt képzelsz el termékeidnek, környezetednek. Ha a neved még inkább rögzíteni szeretnéd a fejekben. Akkor kérd homokfújás szolgáltatásunkat reklámtárgyakra és reklámfelületekre! Exkluzív homokfújt céges ajándékokat készítünk.

Ajánljuk:

Poharakra

Térelválasztókra pl. szállodák, irodák, éttermek

Táblákra

 

 

 

pad-szitazas-varga-dekorved-1024x369

Pad szitázás – egyedi minőség a cégazonosításban

A szitázást alkalmazhatjuk fára is, mint például asztalok, padok feliratozására.

Kiknek ajánljuk? Fesztiválokon, illetve éttermekben nagyszerű reklámfelületet nyújt.