Üvegfóliázás

ÉPÜLETÜVEG FÓLIÁZÁS

Professzionális épületüveg fóliázás. Fóliáink több mint 99%-át visszaverik a káros UV-sugaraknak. Családunk, gyermekeink védelmében nyújt segítséget az üvegfóliázás. Egészségünk mellett megőrzik értékeink, tárgyaink állapotát is.

A mai világban egyre több üveget használunk az építkezések során. A hatalmas ablakok, kirakatok hiába esztétikusak és dizájnosak számolnunk kell a negatív hatásaikkal is.

Egy átlagos üvegtábla a teljes beláthatóság mellet a Nap energiájának nagy részét átengedi, nem tompítja a vakító fényt, se a káros UV sugarakat. Kár esetén pedig körülményes a felület cseréje, vagy javíttatása.

Mit tehetünk ez ellen?

Egy hatékony fényvédő fóliával bevont üveg képes megóvni a szemünk, bőrünk és értékeink épségét, sőt a pénztárcánkat is kedvez.

Hogyan?

A beáramló hő egyensúlyázása érdekében rengeteg energiát és pénzt pazarolunk el különböző légkondicionáló és hűtő berendezésekre. A Varga Dekornál LLumar fóliákkal dolgozunk, amely a nagy százalékban szűrik ki a beérkező fényt, visszaverik a napenergiát, továbbá akár 99,9%-os UV védelmet biztosítanak.

Milyen előnyei vannak az épületüveg fóliának?

 • Energiamegtakarítás

Télen benn, nyáron kinn tartja a hőt. A LLumar épületfóliák a napenergia visszaverésével és a belső hő megtartásával segítenek a fűtési és hűtési költségek csökkentésében.

 • Komfort és termelékenység növelése

Zavaró a vakító napfény vagy sok a kíváncsi tekintet? A LLumar fólia ebben az esetben is kiváló választás.
A belátásvédő fóliákkal nem csak saját és dolgozóid komfortérzetét növelheted, hanem egyidejűleg értékeidet is nagyobb biztonságban tudhatod.

 • UV-védelem

A legtöbb textil, berendezési-, vagy műtárgy könnyen megfakul, elszíneződik a napfény hatására. A káros UV-sugarak kiszűrésével az ablaküveg fóliák nem csak egészséged és bőröd épségét segítenek megőrizni, hanem értékeid eredeti állapotát is.

 • Üvegtörés-védelem

Rongálás, baleset vagy egy nagyobb vihar is betörheti az ablakot. A törés következtében szétszóródó szilánkok nem csak anyagi, de személyi sérüléseket és károkat is könnyedén okozhatnak. Ezek valószínűsége jelentősen csökken biztonsági fólia felhelyezése esetén.

 • Design és megjelenés

Dekorációs üvegfóliáink nem csak kívülről, de belülről is megszépítik az üvegfelületeket.

 • Antigraffiti védelem

Védekezz a graffitik és a rongálás ellen épületüveg fóliázással. A forgalmas, könnyen hozzáférhető helyen lévő üvegfelületek ki vannak téve az ember okozta károknak. Az enyhébb károkat és szennyeződéseket könnyen eltüntetheted a megfelelő tisztítószer segítségével, de nagyobb kár esetén sincs veszve minden. Elegendő a fólia cseréje, így nem kell az egész üveget lecseréled.

Védd céged hő- és UV védő ablakfóliával

Az épületüveg fólia használatával csökkentheted az épület felmelegedését, a vakító fény beáramlását, ezáltal megszűntetve a zavaró fényt és visszacsillogást a monitorokon és kijelzőkön. Ezzel  javíthatva a munkakörülményeket.

A LLumar fóliák nem csak ebben segítenek. A napenergia visszaverésével nyáron csökkentheted a hűtő berendezések használatát, télen pedig benn tarthatod a hőt. Ezzel egyidejűleg javítva saját és kollégáid komfortérzetét.

A csökkentett energiafelhasználás mellett biztonságosabbá teheted a környezeted az üvegfelületeid.  A belátásvédő fóliák meggátolják, hogy bárki bepillantást nyerjen a munkahelyedre, a biztonsági üvegfóliák pedig extra védelmet nyújtanak az üvegfelületeknek.

Biztonsági üvegfóliázás – Az üveg mögött is biztonságban

Balesetek vagy akár egy vihar is betörheti az ablakot, a szétszóródó üvegszilánkok akár súlyos sérülést vagy károkat okoznak otthonodban és irodádban egyaránt. Ennek a kockázata jelentősen csökkenthető a LLumar biztonsági fólia segítségével.

A vastag, minőségi poliészterfólia-alapanyagok felhasználásával gyártott, üvegfelületekre szerelhető LLumar biztonsági fólia egy optikailag tiszta és mégis hatásos védelmet nyújt üvegtörés esetén. Így a balesetek bekövetkezése jelentősen csökkenthető, valamint az erőszakos behatolások valószínűsége is alacsonyabb, mivel az üveget nem lehet a megszokott gyorsasággal áttörni. A biztonsági üvegfóliák számos nemzetközi teszteredménnyel és a MABISZ minősítésével is rendelkeznek, melynek megléte kedvezőbb biztosítási besorolást jelenthet lakóépületek esetén is.

Ház üvegfóliázás – Ablakfóliázás az otthonodban is

A LLumar fóliák kiváló megoldást nyújtanak az otthonodban is. Csökkentik a káros UV-sugarak besugárzását, segítenek nyári felmelegedésének mérséklésében, csökkentik a zavaró fényt és berendezési tárgyak fakulását. Védelmet nyújtanak az összetört üveg okozta sérülések és károk esetén.

Szívesen segítünk a megfelelő fólia kiválasztásában, fordulj hozzánk bizalommal!

Az ajánlatadáshoz milyen adatokra lesz szükségünk?

 • Helyszín
 • Mi a fóliázás elsődleges célja? (Hő- és UV védelem, biztonság, belátás elleni védelem)
 • Fóliázni kívánt üvegek mérete (vízszint x függőleges), azok darabszáma
 • Üvegek típusa: 1-2 vagy 3 rétegű? LOW-e bevonatos e? Tetőtéri? Nyitható vagy fix?
 • A keret típusa (fa, fém vagy műanyag)
 • Az üvegek már beépítettek vagy még beépítés előtt fóliázhatóak?
 • Hozzáférés: a legmagasabb üveg teteje milyen magasan van a talajtól?

Kérjük, hogy küldd el nekünk a fenti kérdésekre adott válaszaidat, mi pedig megtaláljuk számodra a legjobb megoldást!