Ruházat feliratozás

Ruházat felirattal

– az egység reklámeszköze –

Az egyedi pólók és ruhadarabok nem csak a munkahelyen lehetnek hasznosak. Egy iskolai rendezvényen, családi napon, táborokban, egyesületeknél is tökéletes megoldás az egység kifejezésére, céged reklámozására.

Könnyen megkülönböztethetővé teszed a saját csapatod, munkatársaid. Például készítethetsz több színű pólót játékos csapatversenyekhez.

A ruházatot viselők maguk a reklámhordozók. A rendezvényeken kapott ruházatot a későbbiekben is hordhatják az emberek.

Az egységes ruházat bizalmat kelt, ha munkatársaid, egyesületed tagjait mindig egységes ruházatban látják, biztos figyelmet kapnak.

Ruházat feliratozáshoz, emblémázáshoz az alábbi termékek közül tudsz választani: kattints ide.

A ruházatokat különböző technológiával lehet feliratozni, dekorálni. Segítünk, hogy az elképzelt ruha a legjobb minőségben, leghosszabb távú használatra készüljön el.

Hímzés

A hímzéssel már régóta egyedivé tehetjük viseletünk. A gépi hímzés az egyik legtartósabb feliratozási technika, így nagyszerű megoldás, ha időt állóan szeretnél emblémát, logót vagy feliratot elhelyezni ruházatra.

Találkozhatunk vele pólón, kabáton vagy akár törölközőkön is Esztétikus, elegáns megjelenést biztosít a dolgozóknak, kiváló döntés.

Szitanyomás

Szitázás az egyik legkedveltebb emblémázási forma. Ellentétben a transzfernyomással a festéket közvetlenül az anyagra visszük fel egy úgynevezett szitaszerszám segítségével, melyet a száradás, illetve a hőrögzítés követ. Egy szerszámmal egy színt, egy grafikát, egy méretet lehet felvinni.

Mikor ajánljuk a szitanyomást?

  • Nagyobb mennyiségnél, mivel ez esetben a szitázás a legolcsóbb eljárás, minimum 35-40 db termék esetén.
  • Az első nyomatok elkészítéséhez szükséges szerszámot minimum egy évig megőrizzük, így az egyszeri költséget jelent. A második rendeléstől csak a nyomat árával kell számolni, tehát költséghatékony megoldást jelent.
  • Tartós, hosszútávra tervezett használati tárgyak esetén.

Mikor nem ajánljuk a szitanyomást?

  • Sokszínű, összetett logó esetén.
  • Sapkáknál, mivel a szerszám csak sík felületen használható
  • Egyes kabátoknál, az anyag függvényében.

Tipp: Mosási útmutató

A szitázással készült ruhák esetén is fontos a mosási útmutató betartása.

A feliratozott ruhákat kifordítva mosd, vasald, a ruha címkéjén található hőfokot mindig tartsd be! Hasonló anyagú ruhákkal rakd a mosógépbe, durva vászonnal, vagy munkaruhával lehetőleg ne mosd együtt.

Alacsony hőfok (30-40 °C) Szín-, és anyagtartós ruhák  Környezetvédelem  = Mindenki elégedett 

Ajánlatkéréshez írj nekünk!  Kérünk, hogy az ajánlatkérés során tüntesd fel a termék nevét és a darabszámát, amennyiben van kész logód, vagy feliratod azt is csatold.