Porto

Strandzászlók

Strandzászló- kiemelkedő reklámzászló dekoráció

Strandzászló

– egyből az égig tör –

Szeretnéd, ha az emberek már messziről észrevennének? Tudjuk, mi lehet a megoldás.

Strandzászló, a lobogó reklám

Legyen szó kis- vagy akár nagyméretű reklámzászlóról, a Varga Dekor elkészíti Neked. Szakmai rendezvények elengedhetetlen kelléke, hiszen segítségével tudatosíthatjuk a vendégekben a képviselt márkát, hatékonyabban adhatjuk át egy rendezvény üzenetét. A reklámzászlók méretéből adódóan nemcsak szöveg, hanem kép, céglogót vagy reklámarc is elhelyezhető  a felületeken.

A reklámzászlók közül a strandzászlók rendkívül jó figyelemfelkeltő dekorációs- és reklámeszközök, hiszen mozgásukkal, formájukkal kiemelkednek a környezetükből és könnyen észrevehetőek. A strandzászló anyagából adódóan időjárásálló és könnyű kezelést, összeállítást nyújt.

A reklámzászlók előnyei

A reklámzászlók impozáns látványt nyújtanak kültéri rendezvényeken, kiállításokon, üzlethelyiségek előtt kihelyezve. Nemcsak állandó, hanem aktuális reklámok megjelenítésére is alkalmas felületet biztosítanak.

Mobilis reklámeszköz, könnyedén mozgathatóak, így bárhová elhelyezheted őket. Összeszerelésük csupán pár percet vesz igénybe.

Aktuális reklámok, kiállítások cseréje esetén elég egy új nyomatra cserélni a régit, nem kell egy teljesen új szerkezetet venned, független attól, hogy milyen alakú zászlót rendelsz.

Válaszd a neked megfelelő strandzászlót!

A megfelelő nyomat kiválasztásához

A strandzászlókat két féle formában kérheted. Csepp és cápauszony alakú zászlóink is egyaránt garantálják a figyelem felkeltését, akár a távolból is.

A strandzászló gyártás során a nyomtatás 110 grammos vékony hurkolt textil egyik oldalára történik. Az anyagból fakadóan a kért logód, vagy grafikád a másik oldalra átüt, ott tükrözve jelenik majd meg.

Ez egy mozgó reklámfelület, amely a szélben lengedezik. Ezt érdemes figyelembe venni a zászló tervezésénél.

Ha nem vagy biztos benne, hogy az elképzelt grafika megfelelő lesz-e, kérd segítségünk!

A stabil szerkezet mindennek az alapja

Mindig vedd figyelembe a talaj típusát, és a külső hatásokat annak érdekében, hogy maximalizáld a zászlód kihasználtságát.

Emiatt a reklámzászló készítést két típusú talppal, kereszt-, és leszúrható tüske talppal rendelheted.

A kereszttalp alkalmas kültérre és beltérre is egyaránt, ahol elég stabil a talaj (pl beton).

A leszúrható talp pedig stabilitást biztosít egyenetlen talajon földbe, homokba szúrva hosszú távon is.

Kültéri reklámoknál számolj az időjárással! Mindig mérlegeld meddig érdemes kinn hagyni a zászlókat az esetleges sérülések elkerülése érdekében.

A méreteket és a sablont ide kattintva tekintheted meg.

Nincsen még céges logód, grafikád? Vagy a mostanit lecserélnéd? Segítünk!