Logó tervezés

Miért fontos, hogy rendelkezz egy hatásos logóval?

Szinte nem is lehet eléggé kihangsúlyozni, hogy mennyire fontos manapság egy igazán egyedi logó. Hihetetlen, de még abban az esetben is, ha egy logó nem tartalmazza az általa képviselt márka nevét, az emberek szinte 100%-a rögtön a képviselt brandre asszociál. Amellett, hogy mindenkinek rögtön a te márkád jut az eszébe, amint megpillantja, íme néhány további érv, miért érdemes nálunk megterveztetned a saját logód:

●       Elárulja, ki is vagy

Emlékszel még azokra a régi westernfilmekre, ahol a cowboyok megjelölték marháikat? A céljuk ezzel az volt, hogy mindenki számára érthetően megjelöljék a saját tulajdonukat. A te logódnak is pontosan ez a célja, persze leszámítva a vörösen izzó fém okozta fájdalmat. A termékeden, névjegykártyádon, weboldaladon megjelenő logó mind a tulajdonjogot fejezi ki. Megmutatja a potenciális ügyfelek vagy akár az egész világ számára, hogy ki is vagy te, milyen terméket vagy szolgáltatást nyújtasz, vagy milyen hasznot hozhatsz ügyfeleid számára.

●       Felkelti az érdeklődést

Szerencsére nem egy fekete-fehér, komor világban élünk. Az embereket vonzzák a színekre, érdekes formákra épülő design elemek. Ahhoz, hogy felkeltsd az érdeklődésüket, meg kell ragadnod a fantáziájukat valami különlegessel, ami kíváncsiságot ébreszt bennük, miután meglátták egy üzlet kirakatában vagy akár egy csomagoláson. Ha ezt sikerült elérned, egy kis szerencsével már akár vásárolt is a termékedből.

●       Megkülönböztet a konkurenciától

Léteznek olyan szimbólumok, amelyek egyértelműen összefonódnak egy-egy termékcsoporttal vagy területtel. Például hány pizzéria logójában szerepel egy pizza vagy pizzaszelet? Ki szeretne csak egy lenni a sok közül? Egy igazán jó logó kiemel és megkülönböztet, és mi tudjuk, mindezt hogy érheted el.

●       Elhelyezheted bárhol

Az igazán jó logó mindenhol jól mutat. Elhelyezheted a marketing anyagaidon, csomagolásokon, megjelenhet a közösségi médiában vagy akár a weboldaladon is. A lényeg, hogy segítségével bárhol, folyamatosan hirdetheted, hogy ki is vagy, mit képviselsz az ügyfeleid számára. Legyen szó akár egy üzletről, az online piactérről vagy a vásárlóid otthonáról, mindenhol jelen lehetsz az életükben.

Miért minket válassz?

Miután alaposan átbeszéltük, hogy milyen logóra vágysz, mik az elképzeléseid, mi a célod a logóval, készítünk számodra egy árajánlatot. Az ajánlat egy árat tartalmaz, a módosításokért, változatokért nem számítunk fel felárat, csupán az a célunk, hogy a végleges logó az elképzelésednek megfeleljen. Mivel nálunk kivitelezés is folyik, tudjuk, hogy egy grafikának használhatónak kell lennie, kis méretben, (pl. póló és egyéb reklámtárgyak), illetve akár több méteres felületeken (pl. ponyva, reklámtábla) is. A Varga Dekornál a logókat ezen szempontok figyelembevételével tervezzük meg.