Rólunk mondták

Több dekoratőr csapattal is dolgoztunk az elmúlt évek során, legutóbb a Varga Dekorra esett a választásunk, mert a minőségi munkájukat piacképes áron nyújtják. Külön köszönet a rendkívül rugalmas időbeosztásukért, és alkalmazkodó képességükért. Ezúton is köszönjük az elvégzett értékes munkát!

Fehérvári Rita
www.volanbusz.hu

Kisvállalkozóként az elmúlt 5-6 évben számtalan nyomdával, fénymásolószalonnal és dekorstúdióval dolgoztam együtt. A legmagasabb kivitelezési szakmai színvonalat a Varga Dekornál tapasztaltam. Az ügyfélbarát hozzáállás és figyelmesség nagyon elégedetté tett. Ráadásul az egyik munka során hibásan tüntettem fel az e-mail címemet, ami egy roll-up esetén elég nagy hiba lett volna. Ők még erre is odafigyeltek, és visszakérdeztek, hogy biztos, hogy ez-e a jó e-mail cím? Ez tovább növelte a biztonságérzetemet. Gyorsak, rugalmasak, hatékonyak. Kell ennél több?

Sánta Csaba Ügyvezető
www.uzletimodellek.hu

Cégünk megalapítása óta az újonnan beszerzett autóbuszaink feliratozásávala VARGA DEKOR Kft-t bízzuk meg. A kért munkát mindig megfelelő szakértelemmel, gondossággal a megbeszélt határidőre végezték el. Ez úton is köszönetet mondunk a magas színvonalú munkáért és a jövőben is számítunk az együttműködésre.

Horváth László Ügyvezető
Balaton Busz Bt.

 Nagyon meg vagyunk elégedve a dekorációval! A benti feliratok színe nagyon tetszik, hogy megegyezik a panziónk logójának színével.

A kinti táblák is nagyon jól mutatnak az új pergolán. Nagyon örülök, hogy Titeket választottunk, nagyon ügyesek vagytok!

Őzse Petra
www.balacapanzio.hu

Remek lett a társulati roll up-unk, mindenki nagyon dicséri.

Sipos Tekla Művészeti Titkár
www.kabocababszinhaz.hu