Üvegfóliázás

Professzionális épületüveg fóliázás. Fóliáink több mint 99%-át visszaverik a káros UV-sugaraknak. Családunk, gyermekeink védelmében nyújt segítséget az üvegfóliázás. Egészségünk mellett megőrzik értékeink, tárgyaink állapotát is.

ÉPÜLETÜVEG FÓLIÁZÁS

ABLAKFÓLIÁZÁS

A LLumar fóliák segítenek a lakótér nyári felmelegedésének mérséklésében, csökkentik a zavaró fényt és visszacsillogást (monitor, TV), berendezési tárgyak fakulását. Jelentősen csökkentik az UV sugarak káros egészségi hatásait. Védelmet nyújtanak az összetört üveg okozta sérülések és károkkal szemben. A dekor fóliák pedig tetszetősebbé tehetik otthonod.

KERESKEDELMI ÉPÜLETEK FÓLIÁZÁSA

A LLumar fóliák segítenek a kellemesebb munkakörülmények biztosításában. A Nap kontrollálásával a LLumar fóliák csökkentik az épület felmelegedését és a légkondicionálás szükségességét, így energiát takaríthatunk meg. A fóliákkal az üvegfelületek biztonságosabbá tehetők egy betörés vagy baleset okozta üvegtörés esetén.

BIZTONSÁGI ÜVEGFÓLIÁZÁS

Balesetek vagy akár egy vihar is betörheti az ablakot, a szétszóródó üvegszilánkok akár súlyos sérülést vagy károkat okoznak otthonodban. Ennek a kockázata jelentősen csökkenthető a LLumar biztonsági fólia segítségével.

A vastag, minőségi poliészterfólia-alapanyagok felhasználásával gyártott, üvegfelületekre szerelhető LLumar biztonsági fólia egy optikailag tiszta és mégis hatásos védelmet nyújt üvegtörés esetén. Így a balesetek bekövetkezése jelentősen csökkenthető, valamint az erőszakos behatolások valószínűsége is alacsonyabb, mivel az üveget nem lehet a megszokott gyorsasággal áttörni. A LLumar biztonsági fóliák számos nemzetközi teszteredménnyel és a MABISZ minősítésével is rendelkeznek, melynek megléte kedvezőbb biztosítási besorolást jelenthet lakóépületek esetén is.

ÉPÜLETÜVEG FÓLIÁK ELŐNYEI:

  • Energiamegtakarítás
  • Komfort és termelékenység növelése
  • UV-védelem
  • Üvegtörés-védelem
  • Design és megjelenés
  • Antigraffiti védelem

Pontos és gyors ajánlathoz az alábbi adatokat szeretnénk kérni e-mailben:

-Fóliázás elsődleges célja: hő- és UV védelem? Biztonság? Belátás elleni védelem?

-Üvegek mérete (vízszint x függőleges), darabszáma

-Üvegek típusa: 1-2 vagy 3 rétegű? LOW-e bevonatos e? Tetőtéri? Nyitható vagy fix?

-Keret típus: fa, fém vagy műanyag?

-Helyszín

-Az üvegek beépítettek vagy még beépítés előtt fóliázhatóak?

-Hozzáférés: legmagasabb üveg teteje a talajtól?

Köszönjük!